Συνταγές έτοιμες σε 5΄, κρασί εντός και εκτός της ελληνικής επικράτειας και η νέα τάση στον καφέ είναι απόψε η θεματολογία της “γλυκιάς ζωής”. Συνομιλούμε με την blogger Mrs Soupe – Έμιλυ Βάγια με αφορμή το πρώτο της βιβλίο “Τρώμε σε 5΄”, με τη Μαρία Βατίστα για την ξεχωριστή ποικιλία οίνου Πετρουλιανός και με τον Μάνο Αποστολόπουλο για τη νέα τάση στον καφέ το cold brew. Τέλος, επισκεπτόμαστε τη βρετανική πρωτεύουσα νοερά και κάνουμε μια αποτίμηση για την ελληνική παρουσία στην “London wine fair”.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.
Επιμέλεια – παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης