Γλυκιά Ζωή
Νατάσα Βησσαρίωνος
Ελαιόλαδο από το Πλωμάρι, αυγοτάραχο από το Αιτωλικό, μέλι από την Καστοριά, παλαιωμένο τσίπουρο από την Εύβοια, ασύρτικο από τη Σαντορίνη, κασκαβάλι από τη Λήμνο, ροβίτσα από τη Μεσσηνία.. Η εκπομπή δίνει έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή και στρώνει το τραπέζι της Φωνής της Ελλάδας με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 2