Γλυκιά Ζωή
Νατάσα Βησσαρίωνος
email
Ελαιόλαδο από το Πλωμάρι, αυγοτάραχο από το Αιτωλικό, μέλι από την Καστοριά, παλαιωμένο τσίπουρο από την Εύβοια, ασύρτικο από τη Σαντορίνη, κασκαβάλι από τη Λήμνο, ροβίτσα από τη Μεσσηνία.. Η εκπομπή δίνει έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή και στρώνει το τραπέζι της Φωνής της Ελλάδας με προσκεκλημένους σεφ και διατροφολόγους, αγρότες και παραγωγούς, διοργανωτές γαστρονομικών εκθέσεων και ψυχολόγους διατροφής. Παρουσίαση – Επιμέλεια: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης.
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΑΠΟ 3