Ανάκτηση κωδικού

Γράψε το email σου και θα σου στείλουμε ένα link με οδηγίες για την ανάκτηση τού κωδικού σου.

Ο Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης στις «Καλές Θάλασσες» | 10.06.2024
Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE

Ο Λεωνίδας Δημητριάδης Ευγενίδης στις «Καλές Θάλασσες» | 10.06.2024

Για το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής Εμπορικής Ναυτιλίας, για τα περιβαλλοντολογικά μέτρα, τα νέα καύσιμα, τη τεχνητή νοημοσύνη καθώς για την εκπαίδευση των νέων και τη διάσωσή του του ιστιοφόρου «ΕΥΕΝΙΔΗ» μίλησε στη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και στις «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» από τα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ιδρύματος Ευγενίδου κ. Λεωνίδας Δημητριάδης – Ευγενίδης.

«Η Φωνή της Ελλάδας», το παγκόσμιο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ, συμμετείχε, για πρώτη φορά, με δικό της περίπτερο στη σημαντικότερη έκθεση Ναυτιλίας «Ποσειδώνια 2024», από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου έως και  την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024. Το ραδιόφωνο των Απόδημων Ελλήνων μετέδιδε  απευθείας καθημερινό δίωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα, με τη βραβευμένη εκπομπή «Καλές Θάλασσες» του Αντώνη Καραγιαννάκη.
Στο ραδιοφωνικό studio και στις εκπομπές ήταν και οι δημοσιογράφοι της «Φωνής της Ελλάδας», Προκόπης Αγγελόπουλος και Μίνα Ράλλη.

Στην επιμέλεια του ήχου ήταν ο Αργύρης Παντελιάδης.

Το δίωρο ραδιοφωνικό πρόγραμμα  είχε συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, χαιρετισμούς και μηνύματα από εκθέτες, φορείς, επισκέπτες,  ανθρώπους της Ναυτιλίας και της θάλασσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand