Ανάκτηση κωδικού

Γράψε το email σου και θα σου στείλουμε ένα link με οδηγίες για την ανάκτηση τού κωδικού σου.

Το Ολοκαύτωμα της Κάσου στις «Καλές Θάλασσες» με τον Αντώνη Καραγιαννάκη | 17.06.2024
Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE

Το Ολοκαύτωμα της Κάσου στις «Καλές Θάλασσες» με τον Αντώνη Καραγιαννάκη | 17.06.2024

Στις εκδηλώσεις τιμής και ευγνωμοσύνης για τους χιλιάδες νεκρούς, θύματα του Ολοκαυτώματος, της Επαναστατημένης Κάσου στις 7 Ιουνίου 1824, αναφέρθηκε η εκπομπή «Καλές Θάλασσες» και η Φωνή της Ελλάδας.

Την σημαντική αυτή επέτειο τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία ο Δήμος Κάσου, δια του δημάρχου της κ. Μιχάλη Ερωτόκριτου, την ανακήρυξε Επίτιμη Δημότη της.

Ακούγονται δηλώσεις της κυρίας Σακελλαροπούλου στις επετειακές εκδηλώσεις όπου αναφέρθηκε στη σημασία του αγώνα της Κάσου κατά στην Επανάσταση του Έθνους, την ιστορία του νησιού, την σχέση του με τη θάλασσα, αλλά και με την ιδέα για υλοποίηση σχολής καραβομαραγκών – ξυλοναυπηγών, όπου θα δώσει μια άλλη ώθηση στην ανάπτυξη του τόπου.

Στη εκπομπή επίσης μιλάνε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και πολιτική συντάκτης Κατερίνα Φρύσα, η οποία βρέθηκε στο ακριτικό νησί συνοδεύοντας την Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ο Γιάννης Φραγκούλης Αρχιπλοίαρχος εν αποστρατεία του Π.Ν και πρόεδρος της Δωδεκανησιακής Ομοσπονδίας Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand