ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ 09:05 - 10:00
Ώρα Ελλάδας
Νικόλας Αγγελίδης
ΕΠΟΜΕΝΟ 10:00 - 11:00
Η Ελλάδα στον Κόσμο
Γ. Διονυσόπουλος, Κ. Χούμπα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

AHEPA: Προσφορά γευμάτων σε γιατρούς και νοσηλευτές Εντατικής προς τιμήν του Δρ. Β. Καραγιάννη

Μια ακόμη πράξη αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα, το 445ο Τμήμα της AHEPA «Θερμοπύλες» και το 290ο Τμήμα «Τιτάν» των Υιών του Περικλή, με την προσφορά γεύματος στους ιατρούς και στους νοσηλευτές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Temple», στη Φιλαδέλφεια.

Η δωρεά, η οποία έγινε προς τιμή του Δρ. Βασιλείου Καραγιάννη, που ηγείται του Τμήματος Αναισθησιολογίας του εν λόγω Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του κορωνοϊού  και εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο που έχει αναλάβει η ηγεσία της AHEPA στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ευρώπη, στην Κύπρο και στην Αυστραλία, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την χαρμόσυνη είδηση, καθώς και τα συγχαρητήρια του στους πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας ανήρτησε στο Facebook και στο tweeter της οργάνωσης, ο ύπατος πρόεδρος της AHEPA, Γιώργος Χωριάτης, ο οποίος είναι καθημερινά επί ποδός και συντονίζει τις ενέργειες σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, τόνισε, ότι η προσπάθεια ξεκίνησε πριν από δύο περίπου εβδομάδες με την δωρεά στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν ο Γιάννης Πρατσινάκης, ο οποίος νίκησε τον κορωνοϊό και συνεχίστηκε σε πολλά νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια.

Πηγή: anamniseis.net

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα