Δωρεά υγειονομικού υλικού προς την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης

Έφτασε στο Ηράκλειο η δωρεά, προς την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, αναλώσιμου υλικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού από τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC), στο πλαίσιο του προγράμματος IOCC – GIVE FOR GREECE VII σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με μέρος της δωρεάς να χρηματοδοτεί η Παγκρητική Ένωση Αμερικής.

Η δωρεά έχει αποδέκτη την 7η ΥΠΕ Κρήτης και έχει σκοπό να συμβάλει στη μεγαλύτερη επάρκεια αναλώσιμου υγειονομικού υλικού στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της Κρήτης. Η παραλαβή της δωρεάς έγινε στο κλειστό γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια, παρουσία των εκπροσώπων της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής.

«Εκφράζουμε ολόψυχα τις ευχαριστίες μας προς τον Διεθνή Ανθρωπιστικό Οργανισμό International Orthodox Christian Charities -IOCC, την ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και την Παγκρητική Ένωση Αμερικής, οι οποίοι απέδειξαν για μια ακόμα φορά ότι η πατρίδα δεν έχει σύνορα. Ευχαριστούμε ξεχωριστά τον καθένα από τους Έλληνες της διασποράς, οι οποίοι, έχοντας την Ελλάδα και την Κρήτη στην καρδιά τους με πνεύμα φιλανθρωπίας, συνέβαλλαν σε αυτήν την σημαντική δωρεά», ανέφερε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Ελένη Μπορμπουδάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία: ekriti

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα