Δωρεές Πανκερκυραϊκού Συλλόγου Αμερικής για την αντιμετώπιση της πανδημίας

Στην συμβολική δωρεά των $4,000,00 προχώρησε ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος Αμερικής, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο φορείς και κοινωφελή ιδρύματα που συμβάλουν στην προσπάθεια για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού στη Νέα Υόρκη και στην Κέρκυρα.

Το ποσό διανεμήθηκε στην Νέα Υόρκη, στο 9HUGS (μη κυβερνητικός οργανισμός αφιερωμένος στη διάδοση της βοήθειας και της αγάπης όπου υπάρχει ανάγκη), με δωροκάρτα στο αστυνομικό και πυροσβεστικό τμήμα Αστόριας και στην Κέρκυρα όπου κατατέθηκαν χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Ιατροχειρουργικής Εταιρείας Κέρκυρας και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί συνέχεια μιας σειράς φιλανθρωπικών δράσεων που πραγματοποιεί ο Πανκερκυραϊκός Σύλλογος Αμερικής για να ευχαριστήσει τους φορείς και τα ιδρύματα για την προσφορά τους στην κοινότητα.

Επιθυμία των μελών είναι να γίνει πιο γόνιμη η συνεργασία με την Ιατροχειρουργική Εταιρεία και το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς στέκονται δίπλα στον πολίτη και στο παιδί στηρίζοντας τους πάντα στις δύσκολες στιγμές.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Θεόδωρος Δουκάκης και η γραμματέας, κ. Βασιλική Μπάρδη, συναντήθηκαν την περασμένη Τρίτη 13 Μάιου και έστειλαν τις δωρεές στην Κέρκυρα μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδρυμάτων.

Ο Πανκερκυραϊκος Σύλλογος εύχεται υγεία σε όλο τον κόσμο και προτρέπει τα μέλη του, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν να προτιμήσουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Πηγή: anamniseis.net
Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα