Ν. Υόρκη: Δωρεά 10.000 μασκών σε ιδρύματα και νοσοκομεία, στη μνήμη του ομογενούς Α. Κουτσουδάκη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η μεγάλη προσπάθεια που έγινε εις μνήμην του αδικοχαμένου ομογενούς επιχειρηματία, Ανδρέα Κουτσουδάκη, ο οποίος έχασε την ζωή του από τον κορωνοϊό.

Οι δικοί του άνθρωποι, προεξάρχοντος του γιου του, Ανδρέα του νεότερου, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα αξιοσέβαστο χρηματικό ποσό και να δωρίσουν 10.000 προστατευτικά προσώπου σε νοσοκομεία και ιδρύματα, στο Στάτεν Αϊλαντ και το Μπρούκλιν.

Η ομογενής Πολιτειακή Βουλευτής σε Μπρούκλιν και Στάτεν Άιλαντ, Νικόλ Μαλλιωτάκη, η οποία συνέπραξε με τον Ανδρέα Κουτσουδάκη τον νεότερο, για την διανομή του προστατευτικού υλικού στα ιδρύματα αυτά, αναφέρθηκε με ανάρτησή της στην ευτυχή κατάληξη της προσπάθειας.

«Συμβαίνει τώρα. Μόλις λάβαμε το φορτίο των 10.000 προστατευτικών προσώπου στην μνήμη του Ανδρέα Κουτσουδάκη, που πέθανε από τον COVID-19 στις 2 Μαρτίου. Ο γιος του ο Ανδρέας κι εγώ τις προωθούμε σήμερα σε νοσοκομεία και ιδρύματα στο Στάτεν Αϊλαντ και το Μπρούκλιν», αναφέρει η ανάρτηση της κ. Μαλλιωτάκη.

Οργανωτής της καμπάνιας στο GoFundMe ήταν ο Μιχάλης Ιακώβου, ενώ συμμετείχαν ακόμη, εκτός από τον Α.Κουτσουδάκη, η Ζωή Πήλιου, η Αγαθή Μίνγκου, η Μαρία Φιλινδαράκη, η Βαρβάρα Μαχία και η Παυλίνα Οικονόμου.

Στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων συνεισέφερε και η οικογένεια του πρώην συνεταίρου του Ανδρέα Κουτσουδάκη, Πανίκου Παναγιώτου, που επίσης «έφυγε» από τον κορωνοϊό.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Φωτογραφία: twitter Nicole Malliotakis

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα