ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ 09:05 - 10:00
Ώρα Ελλάδας
Νικόλας Αγγελίδης
ΕΠΟΜΕΝΟ 10:00 - 11:00
Η Ελλάδα στον Κόσμο
Γ. Διονυσόπουλος, Κ. Χούμπα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Μιχάλης Ματθαίου «παίρνει τον χρόνο του» στη Φωνή της Ελλάδας

Την Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2023, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί ώρα Ελλάδας, στην εκπομπή «Πάρε τον Χρόνο σου» με τον Προκόπη Αγγελόπουλο καλεσμένος είναι ο καθηγητής Επικοινωνιών & Επεξεργασίας Σήματος στο Πανεπιστήμιο Queen’s του Μπέλφαστ, Μιχάλης Ματθαίου.

Ο Μιχάλης Ματθαίου βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην Αθήνα για να παραλάβει το βραβείο Καινοτομίας της Διεθνούς Ένωσης ΑΡΓΩ-Δίκτυο Ελλήνων Βρυξελλών και μίλησε στον Προκόπη Αγγελόπουλο για τη στοιχείοκεραία χαμηλού κόστους για τα ασύρματα δίκτυα που ο ίδιος δημιούργησε και η οποία θεωρήθηκε η σημαντικότερη ανακάλυψη για το 2019. Μίλησε, ακόμη, για την απόφασή του να εγκατασταθεί στο Μπέλφαστ, λίγα χρόνια πριν την οικονομική κρίση, τον αγώνα που έδωσε για να πετύχει και να εδραιώσει τη θέση του στο πανεπιστήμιο του Queen’s, τον επόμενο ερευνητικό του στόχο για τον ίδιο και την ομάδα του, αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, κάποια στιγμή στο Μέλλον.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Προκόπης Αγγελόπουλος

Μετάδοση : Πέμπτη 9 Νοεμβρίου  2023 ώρα 10.00-12.00

Ακρόαση της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας, διαθέσιμη στο Google Play Store και στο App Store.
  • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ) https://www.ertecho.gr/radio/i-foni-tis-elladas/
  • Στην Ελλάδα, ψηφιακά μέσα από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις στην ένδειξη «Voice of Greece».
  • Δορυφορικά μέσω Hellas Sat και Hotbird.