ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ 08:05 - 09:00
Καλές Θάλασσες
Αντώνης Καραγιαννάκης
ΕΠΟΜΕΝΟ 09:00 - 09:05
Εφτά Τραγούδια Θα Σου Πω
Γιάννα Τριανταφύλλη
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ρεκόρ συμμετοχών στο 4ο Φεστιβάλ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των κινηματογραφιστών για το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελόριζου «Πέρα από τα Σύνορα» καθώς οι ελληνικές και διεθνείς συμμετοχές υπερέβησαν σε αριθμό τις 400. Οι ταινίες τεκμηρίωσης που θα προκριθούν για να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό πρόγραμμα του «Πέρα από τα Σύνορα» 2019 θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο.

Το Φεστιβάλ Καστελλορίζου «Πέρα από τα Σύνορα», το οποίο αποτελεί διοργάνωση του Ελληνικού Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.) με την υποστήριξη της Écrans des Mondes (Παρίσι), του Συνδέσμου Αναβίωσης Καστελόριζου Σίδνεϋ και του δήμου Μεγίστης, προσφέρει κάθε χρόνο στο ελληνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές κοινό μια επιλογή από ντοκιμαντέρ με θεματικούς άξονες την ιστορία και την κοινωνία.

Το φεστιβάλ λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου στην άκρη του Αιγαίου, στο ειδυλλιακό Καστελόριζο. Κάθε χρόνο το «Πέρα από τα Σύνορα» διοργανώνει πληθώρα παράλληλων πολιτιστικών δράσεων στο νησί, προσφέροντας μια μεγάλη γιορτή πολιτισμού και κινηματογράφου στους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.beyondborders.gr

 

 

Συντάκτρια: Φούλη Ζαβιτσάνου με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ