Γεύσεις, ήχοι και ιστορίες από τη Φλώρινα και το Αμύνταιο και η πρώτη craft μπύρα από γυναίκες στην Ελλάδα συμπληρώνουν το γαστρονομικό δίωρο της “Γλυκιάς ζωής”την Παρασκευή 10 Γενάρη.
– Η σεφ Ηλιάνα Κοντοσώρου μας εξιστορεί τη γαστρονομική παράδοση στο Αμύνταιο της Φλώρινας.
– Η wine expert sommelier Γιοβάννα Λύκου έρχεται στο στούντιο και μας ξεναγεί στα οινοποιεία του Αμυνταίου, τις ποικιλίες και τα αφρώδη κρασιά.
– Ο Χρήστος Κωνσταντινίδης, μας συστήνει ένα απόσταγμα από …. φράουλες!
– Ο Αναστάσιος Θωμαΐδης, οινοποιός έρχεται στο στούντιο και μας μυεί στη σπάνια ποικιλία Αμάσσι της Αριδαίας
– Η Σαΐα Καρασαβόγλου μας δροσίζει στο στούντιο με πρώτη craft μπύρα που έχουν δημιουργήσει γυναίκες.
Στα μικρόφωνα η Νατάσα Βησσαρίωνος και ο Νίκος Ιωαννίδης .