Σήμερα στη Γλυκιά ζωή είναι καλεσμένοι:
Η Θεανώ Πασχάλη και ο Ζαφείριος Τσάκος μας ξεναγούν στην αυθεντική παραδοσιακή κουζίνα όλων των πληθυσμιακών ομάδων της Κομοτηνής μέσα από το βιβλίο τους “Η Κομοτηνή στο πιάτο”.
Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και γευσιγνώστης Νεκτάριος Μπέκας μας μυεί στο winelates.
Ο ζυθοποιός Αντώνης Περιστέρης.
Ο Ντίνος Στεργίδης, διοργανωτής της έκθεσης Drink Pink που είναι αφιερωμένη στα ροζέ κρασιά.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.