Κυκλαδίτικη κουζίνα, φυσικά βιολογικά κρασιά και γλυκά παντρέματα είναι το μενού της “Γλυκιάς ζωής”. Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν:
– Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος μαζί με το βιβλίο του “Γλυκά παντρέματα… γιατί τελικά τα γλυκά… είναι έρωτας!”
– Ο σεφ Κώστας Μπουγιούρης που θα μας μυήσει στην κυκλαδίτικη κουζίνα, αφού έδωσε μια αντιπροσωπευτική εικόνα πριν λίγες ημέρες στο Προεδρικό Μέγαρο και
– Ο οινοποιός και αμπελουργός Δημήτρης Γεώργας που θα μας μιλήσει για τη βιολογική και βιοδυναμική οινοποίηση.
Επιμέλεια – παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.