Φιστίκια Αιγίνης, τραγανούς ρεβιθοκεφτέδες με αμύγδαλο και σκόρδο από τη Νίσυρο, σιγομαγειρεμένο κοτόπουλο από την Ιθάκη, μπρέτσελ και εκλεκτή ποικιλία γερμανικών και ελληνικών ειδών μπύρας σερβίραμε στη “γλυκιά ζωή”.
Στο στούντιο ήρθε η Καρολίνα Δωρίτη, που μαγειρεύει επαγγελματικά από το 2005, ασχολείται με τον γαστροτουρισμό, είναι διευθύντρια γαστρονομίας της αμερικάνικης τηλεοπτικής εκπομπής «My Greek Table» και – μεταξύ άλλων – ξεφυλλίσαμε μαζί της το νέο της βιβλίο: “The Greek Islands Cookbook”.
Ακόμη, η Μαριλένα Γιαννούλη μας ξενάγησε στο 16o Aegina Fistiki Fest και μας μίλησε για τη διατροφική αξία και την ιστορία του φιστικιού στο νησί.
Στη συντροφιά μας ήρθε και ο Γιάννης Ισαακίδης και μας ενημέρωσε για το Οκτομπερφέστ της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Στα μικρόφωνα: Νίκος Ιωαννίδης και Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.