Καλεσμένοι στην εκπομπή είναι:
– ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδας Κωνσταντίνος Λεονταράκης που – με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας (20 Μαΐου) θα μας μιλήσει για αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα, τις μέλισσες που είναι ζωτικής σημασίας για την ύπαρξή μας και για τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού.
– ο Κωνσταντίνος Καρακατσάνης μας ξεναγεί στη μεγάλη γιορτή της Λέσχης Γαστρονομίας Σύρου “200 Χρόνια Ερμούπολη – 200 χρόνια Ζαχαροπλαστικής Κληρονομιάς” (31/5 – 2/6) και ξετυλίγει την ιστορία της ζαχαροπλαστικής στο νησί.
– ο διατροφολόγος Πάρης Παπαχρήστος μας δίνει τις συμβουλές του για τη διατροφή στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων
– H Σοφία Πέρμπερα μας ενημερώνει για την επίσκεψη διακεκριμένων master sommelier από την Αμερική στην Πελοπόννησο.
– ο Δημοσθένης Σαμαράς μας ξεναγεί στο Thessaloniki street food festival που έχει ήδη αρχίσει στη συμπρωτεύουσα.