Πόσο σοβαρές μπορεί να είναι οι συνέπειες της νόσησης με Covid και πως μπορεί να βοηθήσει η σωστή διατροφή για την αντιμετώπισή τους; Πόσο μας έχουν επηρεάσει ψυχολογικά δυο χρόνια περιορισμού της κοινωνικότητάς μας και ποιες είναι οι τροφές που μπορούν να μας προσφέρουν ψυχική ευεξία; Τί είναι το Brain Fog και σε τί ποσοστό μπορεί να οφείλεται στον Covid; Σε αυτές και σε άλλες ενδιαφέρουσες απορίες σχετικά με τη διατροφή μας στην σύγχρονη εποχή απαντά ο Κωνσταντίνος Σφλώμος, καθηγητής Χημείας Τροφίμων στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, καλεσμένος των Χρήστου Παγώνη και Προκόπη Αγγελόπουλου, στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας και στην εκπομπή ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. Ακούστε προσεκτικά και… κρατήστε σημειώσεις.