Ανάκτηση κωδικού

Γράψε το email σου και θα σου στείλουμε ένα link με οδηγίες για την ανάκτηση τού κωδικού σου.

Πάρε τον Χρόνο σου, με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 18-10-2024
Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE

Πάρε τον Χρόνο σου, με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 18-10-2024

Στην εκπομπή της Παρασκευής, 14 Οκτωβρίου 2024, μετά την αναφορά στην Επικαιρότητα της ημέρας και τα πρωτοσέλιδα, συνομιλήσαμε με τον υφυπουργό Εργασίας, Κώστα Καραγκούνη, για το Rebrain Greece, την πλατφόρμα του υπουργείου, μέσω της οποίας διασυνδέονται επιχειρήσεις στην Ελλάδα και Έλληνες του Εξωτερικού με υψηλή εξειδίκευση, με σκοπό τα κίνητρα για τον επαναπατρισμό τους και την εργασία στη χώρα μας. Στη συνέχεια, η Ιβάνα Τζόρτζεβιτς μας ενημέρωσε για τις ειδήσεις από τον Διεθνή χώρο.
Στη δεύτερη ώρα, ταξιδέψαμε μέχρι τα Χανιά της Κρήτης απ’ όπου ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, Ματθαίος Φραντζεσκάκης, μας ενημέρωσε για τη φετινή διοργάνωσε που γίνεται για 12η φορά, και περιλαμβάνει εκτός από προβολές ταινιών, και τιμητικές εκδηλώσεις, εργαστήρια για παιδιά, προβολές για σχολεία, ειδικά αφιερώματα και πολλές άλλες εκδηλώσεις που παρακολουθούν με ενδιαφέρον οι φίλοι του σινεμά της πόλης και όχι μόνο. Αμέσως μετά, πήγαμε Βερολίνο εκεί που συναντήσαμε τη Σοφία Σταυριανίδου, διευθύντρια του εκεί Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου, που τον Μάρτιο του 2025 θα γίνει για 10η χρονιά και ήδη από προχθές άνοιξε την πλατφόρμα για αιτήσεις συμμετοχών μέσω του filmfreeway.com/.
Τέλος, ο Δρ. Ιστορίας κ. Χρήστος Χρηστίδης, μας μίλησε για τη πολύ σημαντική έκθεση της Βουλής των Ελλήνων και της Κυπριακής Βουλής με θέμα την Τουρκική Εισβολή του 1974 και το ανοικτό τραύμα που άφησε έως και σήμερα. Ο κ. Χρηστίδης είναι ένας εκ των επιμελητών της έκθεσης που παρουσιάζεται στο Δημόσιο Καπνεργοστάσιο.
Η Αντιγόνη Δρακάτου με τις αθλητικές ειδήσεις έκλεισε την εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand