Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στην εκπομπή διατροφής, γαστρονομίας και προβολής των εκλεκτών ελληνικών προϊόντων “γλυκιά ζωή” είναι καλεσμένος ο pastry chef Μαρίνος Κοσμάς.
Αφορμή για αυτή τη ραδιοφωνική συνάντηση είναι το βιβλίο συνταγών «Γαστρονομία και Ζωή χωρίς γλουτένη, εξερευνώντας τον κόσμο της Gluten-free διατροφής», που δημιουργήθηκε από τον pastrychef Μαρίνο Κοσμά, με στόχο να εμπνεύσει έμπειρους/ες μάγειρες/σσες, αλλά και αρχάριους/ες να δημιουργήσουν απολαυστικά γεύματα χωρίς γλουτένη, που θρέφουν το σώμα και αιχμαλωτίζουν την ψυχή.
O συγγραφέας θα μιλήσει για την προσωπική μάχη του με την κοιλιοκάκη, για τις δυσκολίες της ζωής χωρίς γλουτένη και συγχρόνως θα δώσει μια εικόνα από τις ευφάνταστες gluten free δημιουργίες του.
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος – Νίκος Ιωαννίδης
Μετάδοση: Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023, 17:00 – 19:00