New Jersey: Επιστρέφει για 33η χρονιά η έκθεση Hermes Expo

Η έκθεση Hermes Expo, επιστρέφει για 33η συνεχή χρονιά, προωθώντας το πνεύμα της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στο Old Bridge του New Jersey, στο Grand Marquis. Η Hermes Expo είναι ένα κορυφαίο εκθεσιακό και δικτυακό φόρουμ στην Αμερική, που προωθεί το εμπόριο, τις επικοινωνίες και τον πολιτισμό μεταξύ Αμερικής και Ελλάδας από το 1992. Στην καρδιά της βρίσκεται η αρχή της διασύνδεσης και αποτελεί έναν κόμβο πολλαπλών δικτύων επιχειρήσεων αλλά πάνω από όλα, ένα ενεργό οργανισμό για επιχειρηματικές συνεργασίες, ανταλλαγή ιδεών και ενθάρρυνση της ανάπτυξης.

Λειτουργώντας ως καταλύτης για επιχειρήσεις που αναζητούν νέες ευκαιρίες και επέκταση δικτύου, η Hermes Expo προσφέρει έναν χώρο αγοράς συνάντησης και προβολής προϊόντων και υπηρεσιών. Οι δράσεις της έκθεσης προσελκύουν ηγέτες επιχειρήσεων από διάφορους κλάδους και επαγγελματικές υπηρεσίες και παράλληλα συνδέουν ελληνοαμερικανικές και αμερικανικές επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους (φιλοξενία, χρηματοοικονομικά, ασφάλειες, νομικές υπηρεσίες, ευκαιρίες επενδύσεων, διανομή τροφίμων, νέα τεχνολογία, εισαγωγές και εξαγωγές κ.λ.π.).

Για περισσότερα από 32 χρόνια, η Hermes Expo συμβάλει στην προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, με σκοπό να επιτρέψει στους ελληνικούς επιχειρηματίες να δραστηριοποιηθούν στις αγορές των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Φέτος, ο συγκεκριμένος θεσμός έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Ιουνίου, 2024, σε συνεργασία με τις τοπικές Αμερικανικές Αρχές, τον Δήμο και την ομάδα οικονομικής ανάπτυξης του Old Bridge, Middlesex County στο Νιου Τζέρσεϊ. Θα συμμετέχουν επιχειρήσεις, επαγγελματίες, περιφερειακοί και πολιτειακοί φορείς. Στις 20 Ιουνίου, 2024, θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις B2B στη Νέα Υόρκη (ενδεχομένως και στη Φιλαδέλφεια ή την Ουάσιγκτον).

Περισσότερες πληροφορίες: www.hermesexpo.com

Πηγή: Hellenicnews