Εορταστικό πρόγραμμα για τους ναυτικούς μας στην εκπομπή “Καλές Θάλασσες” | Σάββατο & Κυριακή του Πάσχα

Το Μεγάλο Σάββατο 4 Μάϊου, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, η εκπομπή “Καλές Θάλασσες” της Φωνής της Ελλάδας με τον Αντώνη Καραγιαννάκη θα είναι μαζί μας με ένα δίωρο πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει στις θάλασσες και στα λιμάνια Δύσης και Ανατολής. Στην εκπομπή θα ακούσουμε φανταστικές, νοσταλγικές, απίθανες διηγήσεις από αξέχαστες αναστάσιμες μέρες στα πελάγη, όπως τις βίωσαν καταπληκτικοί άνθρωποι από τον χώρο της Ναυτιλίας.


Tην Κυριακή του Πάσχα,  5 Μαϊου 2024, από τις 20:00 έως τις 22:00 ώρα Ελλάδας, οι “Καλές Θάλασσες” θα στείλουν τις ευχές τους στους Έλληνες όλης της γης και στους ναυτικούς μας, με τον δικό τους, ξεχωριστό και μελωδικό τρόπο! Ο γνωστός τραγουδιστής Γεράσιμος Ανδρεάτος με την παρέα του θα ερμηνεύσει τραγούδια της θάλασσας και μεγάλες επιτυχίες του, σε ένα εορταστικό, πασχαλινό 2ωρο με αξέχαστα τραγούδια, διπλοπενιές, κουβεντούλα, και πολύ κέφι!
Τον Γεράσιμο Ανδρεάτο θα συνοδεύσουν στη φωνή, το μπουζούκι και τον μπαγλαμά ο Δημήτρης Λίβανος (μπουζούκι) και ο Παναγιώτης Παπαγεωργίου (πιάνο).

Ένα ιδιαίτερο ραδιοφωνικό ταξίδι στην Φωνή της Ελλάδας και τις «Καλές Θάλασσες» που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Ηχοληψία: Βασίλης Χανιώτης, Διονύση Λυμπέρης.
Επμέλεια-παρουσίαση: Αντώνης Καραγιαννάκης