Ανάκτηση κωδικού

Γράψε το email σου και θα σου στείλουμε ένα link με οδηγίες για την ανάκτηση τού κωδικού σου.

Η Επιστήμη του Έρωτα στο Infinitely Curious 19.11.2023, 11:00-12:00

Συντονιστείτε την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας, στη Φωνή της Ελλάδας και ακούστε τη ραδιοφωνική εκπομπή της Κατερίνας Μπατζάκη «Infinitely Curious», για να ταξιδέψτε στα μονοπάτια του ανθρώπινου εγκεφάλου και να δείτε τι συμβαίνει όταν ερωτευόμαστε και πώς οι πρώιμες αναμνήσεις μας είναι υπεύθυνες για αυτές τις χημικές αντιδράσεις.

Ακούστε από τη βιολόγο Dawn Maslar M.S. πώς και αν η νευροεπιστήμη μπορεί, πλέον, να αφαιρέσει το μυστήριο από τον έρωτα. Μάθετε από την εμπειρία της ράπερ Dessa πώς αποφάσισε να μελετήσει τον εγκέφαλό της για να τη βοηθήσει να ξε-ερωτευτεί! Ακούστε την κορυφαία εμπειρογνώμονα Dating Site του Ηνωμένου Βασιλείου και ψυχολόγο Hayley Quinn γιατί συνήθως είναι η μοναξιά και η τάση να θέλουμε να ξεφεύγουμε από τον εαυτό μας ο οδηγός και όχι ο έρωτας. Και, τέλος, συντονιστείτε για να ακούσετε την ιστορία της τηλεοπτικής συγγραφέως σχέσεων Tracy McMillan και γιατί είναι τόσο σημαντικό να δεσμευτούμε πρώτα στον εαυτό μας προτού δεσμευτούμε στους άλλους.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Κατερίνα Μπατζάκη

Μετάδοση : Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023, 11.00-12.00 ώρα Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

We are what we eat | 15.09.2024, 11:00
On Sunday 15 September 2024 at 11:00 am (Athens time) tune in to Infinitely Curious, the English-languge radio show of Voice of Greece with Katerina Batzaki, and learn why food is so important for our body, mood, and lifespan, and why eating well changes the way we think and feel.Listen to organic farmer...