Ανάκτηση κωδικού

Γράψε το email σου και θα σου στείλουμε ένα link με οδηγίες για την ανάκτηση τού κωδικού σου.

Η Μήλος και η Σέριφος στο ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey”

Μετά το εκτενές αφιέρωμα του National Geographic Traveller Italia στη Μήλο και στη Σέριφο, τα δύο ελληνικά νησιά είχαν την “τιμητική” τους και στο ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” με ελληνικό τίτλο “Το Ταξίδι μου στην Ελλάδα”.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ υλοποιήθηκε έπειτα από συνεργασία της εταιρείας παραγωγής με την MTC GROUP και τη συνδρομή των τοπικών Δήμων.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 14 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε η προβολή του 2ου κύκλου της εκπομπής στο Cosmote History με αφιέρωμα στη Μήλο, ενώ είχε προηγηθεί την Κυριακή 31 Μαϊου, ένα επεισόδιο αφιερωμένο στη Σέριφο.

Ο 2ος κύκλος του “My Greek Odyssey” έχει ήδη προβληθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα της Αυστραλίας στο 7Network και είναι διαθέσιμος μέσω της πλατφόρμας του δικτύου 7plus, ενώ σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Ιρλανδία, όπου προβάλλεται μέσω του Amazon Prime.

Το My Greek Odyssey προβάλλεται σε πάνω από 100 χώρες, μεταξύ άλλων στη Ρωσία, την Ισπανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο 3ος κύκλος επεισοδίων της εκπομπής  κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου, στην Αυστραλία (7Network), καθώς και στην Αμερική, τον Καναδά, την Αγγλία, την Ιρλανδία και άλλες αγγλόφωνες χώρες (Amazon Prime), με το πρώτο επεισόδιο να είναι αφιερωμένο στην Αστυπάλαια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι περιπέτειες των Ελληνικών συνόρων 1830-1947 | 07.09.2024, 13:00
Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι η Ελλάδα, γεωγραφικά όπως την ξέρουμε σήμερα, δημιουργήθηκε πολύ σταδιακά: Από τη σύσταση του ελληνικού κράτους το 1830 μέχρι και το 1947 που έγινε η τελευταία προσάρτηση εδάφους στην Ελλάδα με τα Δωδεκάνησα, διαμορφώνοντας έτσι τα σύγχρονα σύνορα της χώρας
Τζαζ διαδρομές με τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο | 07.09.2024, 12:00
Ο σημαντικός τρομπετίστας με τη διεθνή δράση, που αποτελεί έναν από τους πιο δημιουργικούς μουσικούς της τζαζ, θα αναφερθεί στις συνεργασίες του με κορυφαίους μουσικούς του χώρου, καθώς και σε ξεχωριστές στιγμές στην πετυχημένη πορεία του των 20 χρόνων