ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ 19:00 - 19:05
Ο ποιητής/η ποιήτρια της εβδομάδας
ΕΠΟΜΕΝΟ 19:05 - 20:00
Φυσάει ο Μπάτης, Φυσάει το Κύμα
Γιάννης Σπυρόπουλος Μπαχ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Κώστας Αρβανίτης και ο καθηγητής Ματθαίος Σανταμούρης θα μοιραστούν το χρόνο της αυριανής εκπομπής ”Πάρε το Χρόνο Σου” | 19.01.2024, 10.00 – 12.00

Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024, η εκπομπή ”Πάρε το Χρόνο σου’‘ με τον Προκόπη Αγγελόπουλο θα φιλοξενήσει διαδοχικά δυο διακεκριμένους καλεσμένους.


Στις 10:20 το πρωί ώρα Ελλάδας και στο πρώτο μέρος της εκπομπήςΠάρε το Χρόνο σου‘΄ με τον Προκόπη Αγγελόπουλο, θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Κώστας Αρβανίτης ζωντανά από το στούντιο της Φωνής της Ελλάδας. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και πολιτικός θα απαντήσει σε ερωτήσεις για τη λειτουργία του Ευρωκοινοβουλίου, την ευρωομάδα της Αριστεράς, τις συζητήσεις και τις αποφάσεις που αφορούν στο Περιβάλλον, στο Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα, στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα της Υγείας, της Πρόνοιας και της Παιδείας, αλλά και στα όσα αφορούν τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Λίγο αργότερα, στις 11.00 ώρα Ελλάδας και στο Β’ μέρος της εκπομπής της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, καλεσμένος του Προκόπη Αγγελόπουλου θα είναι ο καταξιωμένος φυσικός, καθηγητής στο πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σίδνεϊ, Ματθαίος Σανταμούρης, άρτι αφιχθείς από Αυστραλία, μέσω Σμύρνης.
Ο άνθρωπος που δουλεύει, εδώ και χρόνια, πάνω στο πολύ σημαντικό ζήτημα της αξιοποίησης νέων υλικών για την καταπολέμηση της αύξησης της θερμοκρασίας των πόλεων, εξ αιτίας και της Κλιματικής Αλλαγής, θα μας μιλήσει για τις σημαντικές διεθνείς συνεργασίες και συμφωνίες, τον διαρκή «πόλεμο» για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, μέσα από τον τρόπο που χτίζουμε και διαχειριζόμαστε τις πόλεις μας, αλλά και το ζήτημα της βιώσιμης ανάπτυξης, που αποτελεί βασικό παράγοντα για τον σχεδιασμό της Επόμενης Ημέρας στον πλανήτη μας.

Επιμέλεια-παρουσίαση: Προκόπης Αγγελόπουλος
Δημοσιογραφική παραγωγή: Λία Ταρούση

Μετάδοση: Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024, 10.00-12.00 ώρα Ελλάδας