“Σταν Απ Κόμεντι ιν Γκρίκ”

Με ανανεωμένη σύνθεση θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο του Melbourne Comedy Festival το “Σταν Απ Κόμεντι ιν Γκρίκ”, με τον Λάμπρο Φισφή.

Από ενοικιαζόμενα δωμάτια που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που διαφημίζουν και το πιάτο με τις τηγανητές πατάτες που καταλήγει “πάντα δίπλα στο λάθος άτομο” στην ταβέρνα, έως το φτέρνισμα του θείου που ακούγεται “λες και πέφτει χειροβομβίδα” και φυσικά… την μοναδική και πάντα “υπερπροστατευτική Ελληνίδα μάνα”, ο κωμικός αναμένεται να μην αφήσει σε χλωρό κλαρί καμία ελληνική ιδιαιτερότητα. Η μικτή του δε καταγωγή από Χίο και Καλαμάτα εγγυάται έναν ανεμοστρόβιλο κωμωδίας που θα καλύπτει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Διόλου τυχαία, το αφιέρωμα στο χιούμορ 100% ελληνικής προέλευσης έχει ήδη “αιχμαλωτίσει” το ενδιαφέρον της παροικίας, γεγονός που αποτυπώνεται στις πωλήσεις εισιτηρίων, με το σόου της Παρασκευής να έχει γίνει sold out και τους διοργανωτές να προσθέτουν μια έξτρα παράσταση για την Κυριακή.

Πρόκειται εξάλλου για την πρώτη ελληνόφωνη παράσταση στην ιστορία του Melbourne Comedy Festival, με το σόου να ενδείκνυται για όλη την οικογένεια και τον αυτοσαρκασμό να παίζει κεντρικό ρόλο.

Όπως δήλωσε και ο Φισφής, η παράσταση απευθύνεται: “Σε όποιον θέλει να γελάσει. Δεν έχει κανέναν άλλο περιορισμό. Α και να μιλάει ελληνικά. Όχι τέλεια. Έτσι και έτσι. Και εμείς δεν μιλάμε πολύ καλά”.

 

Συντάκτρια: Φούλη Ζαβιτσάνου

Με πληροφορίες από ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ