Περιοδεία Γιώργου Νταλάρα και Μιχάλη Τζουγανάκη σε ΗΠΑ και Καναδά  

Από τη Νέα Υόρκη ξεκινά η μεγάλη περιοδεία του Γιώργου Νταλάρα και του Μιχάλη Τζουγανάκη στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Πρώτη τους εμφάνιση στις 31 Ιανουαρίου, στο φημισμένο «Apollo Theater» στο Harlem.

Τίτλος της περιοδείας, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου, είναι «Τα Τραγούδια της Ζωής μας», ενώ την συναυλία στη Νέα Υόρκη θα ακολουθήσουν εμφανίσεις σε Ατλάντα, Ατλάντικ Σίτυ, Κονέκτικατ, Βοστόνη, Μόντρεαλ, Τορόντο, Σικάγο, Σαν Φρανσίσκο, Λος Άντζελες, Ντένβερ, Χιούστον και Τάμπα Φλόριδας.

Ο Γιώργος Νταλάρας που εκτός από σπουδαίος ερμηνευτής είναι και μουσικός, θα τραγουδήσει τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, ενώ παρέα με 6 σολίστες θα ερμηνεύσει “αλλιώς”αγαπημένα του τραγούδια, διασκευασμένα γι’ αυτό το σχήμα.

Με τον σπουδαίο τραγουδοποιό-σολίστα στο λαούτο και ερμηνευτή, Μιχάλη Τζουγανάκη, τους συνδέει μια μακρά και εποικοδομητική συνεργασία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, καθώς και μια βαθιά φιλία.

Στη σκηνή μαζί τους θα είναι η Ασπασία Στρατηγού και ο νεαρός Αλέξανδρος Τζουγανάκης, μουσικός και ερμηνευτής, γιος του Μιχάλη, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση του πατέρα του.

Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, ενώ θα συνεισφέρουν στην οικονομική ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.

 

Επιμέλεια: Κατερίνα Χούμπα

Πηγή: Hellenicnews

Φωτογραφία: dalaras.gr