Γλυκιά Ζωή όνομα και πράγμα, όταν καλεσμένος στο studio είναι ο κορυφαίος pastry chef Στέλιος Παρλιάρος που ξετυλίγει την ιστορία της Ελληνικής Ζαχαροπλαστικής και αφηγείται στιγμές από την πορεία του στην κορυφή της ζαχαροπλαστικής.
Ακόμη, στο στούντιο κοντά μας ο “μαέστρος της Λημνιώνας” – Οινοποιός Χρήστος Ζαφειράκης μας μυεί στις διαφορετικές εκφράσεις της ποικιλίας και θα μας ταξιδέψει στην ιστορία και τα οινοπέδια του Τυρνάβου.
Τέλος, η ερευνήτρια και συγγραφέας Μαίρη Τσεβίκ Συμεωνίδη μας ξεναγεί στις αλμυρές και γλυκές γεύσεις των Ρωμιών της Πόλης σήμερα…
Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα. Στα μικρόφωνα η Νατάσα Βησσαρίωνος και ο Νίκος Ιωαννίδης. Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα