Ποια είναι η διαδρομή της τιμής του κρέατος από την παραγωγή μέχρι το τραπέζι μας; Ποια είναι τα κόστη και ποιο το περιθώριο κέρδους; Ποιος είναι ο ρόλος των καρτέλ στην αγορά και τι πρέπει να κάνει η πολιτεία για να διασφαλίσει τον υγιή ανταγωνισμό;
Τα ερωτήματα αυτά τέθηκαν στην έρευνα της εκπομπής ”Πάρε τον Χρόνο σου” με τον Προκόπη Αγγελόπουλο, για την τιμή του κρέατος από την παραγωγή μέχρι το πιάτο μας.
Μας μίλησαν ο Δημήτρης Μπαλούκας, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας και ο Σάββας Κεσίδης, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών.