Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE

“Γλυκιά ζωή” με σαμπάνια, πανετόνε, ποντιακή κουζίνα και βερντέα | 15.12.23

Η γαλλική σαμπάνια, η βερντέα, το πανετόνε, οι ποντιακοί σαρμάδες με μαυρολάχανα και ο πουρμάς πρωταγωνιστούν απόψε στη δίωρη εκπομπή “γλυκιά ζωή” . Κοντά μας είναι:

– ο Αργύρης Νταουλιάρης, Ελληνογάλλος που παράγει σαμπάνια στους αμπελώνες του στην Καμπανία. Μια παράδοση της οικογένειας Berat που κρατά εδώ και 120 χρόνια

– ο Γιάννης Γράμψας, οινοποιός από τη Ζάκυνθο μας ξεναγεί στον κόσμο της βερντέας και άλλων γηγενών ποικιλιών της Ζακύνθου

– ο pastry chef Αντώνης Σελέκος μας μυεί στα μυστικά του πανετόνε

– H μαγείρισσα Σόφη Ουργαντζίδου που  μας στρώνει το χριστουγεννιάτικο ποντιακό τραπέζι

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκος Ιωαννίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand