Απόψε στη “Γλυκιά ζωή” «στρώνει το τραπέζι» η δημοσιογράφος γεύσης Ελένη Ψυχούλη. Ξετυλήγει το νήμα της ζωής της από τον Βόλο, στο Παρίσι και την Αθήνα, και από τη γαλλική φιλολογία, τη σκηνοθεσία και το πιάνο, στον κόσμο της γαστρονομίας, στην τέχνη της μαγειρικής, στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Επίσης, μας μιλάει για το μεγάλο πάθος της που είναι η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα και μοιράζεται μαζί μας μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες της ζωής της. Ακόμη:
– Ο οινοποιός Πέτρος Μαρκαντωνάτος θα μας μυήσει στους ιδιαίτερους οίνους της Κεφαλονιάς.
– Ο μελισσοκόμος Στράτος Σαραντουλάκης μας γλυκαίνει με Ορεινό μέλι και τέλος
– Ο Κωστής Μοσχονάς μας ξεναγει στην 10η Εκθεση Εξποτροφ – Expotrof Exhibition που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου.
Επιμέλεια – Παρουσίαση: Νίκος Ιωαννίδης και Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας.