Ανάκτηση κωδικού

Γράψε το email σου και θα σου στείλουμε ένα link με οδηγίες για την ανάκτηση τού κωδικού σου.

“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 03.10.25
Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE

“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 03.10.25

Από τη Νάουσα και τη Ζάκυνθο μέχρι την Κίνα, την Πορτογαλία και τη Γερμανία ταξίδεψε η “γλυκιά ζωή”.

– Στο στούντιο υποδεχθήκαμε τον Μιχάλη Μπουτάρη, γραμματέα του Ιδρύματος Μπουτάρη που μας ξενάγησε στη BIBON, την πρώτη Βιβλιοθήκη Οίνου της χώρας μας, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της τον Νοέμβριο.

– Η Μαρία Ζησούλη, MSc Marketing & Communication, σύμβουλος Ανάπτυξης Νέων Αγορών μας μίλησε για την κουλτούρα της Ελληνικής Γαμήλιας Παράδοσης και τα Παραδοσιακά Γαμήλια Πιάτα και Γλυκά με αφορμή την παρουσίαση της χώρας μας ως γαστρονομικό και γαμήλιο προορισμό στην Κίνα και συγχρόνως για τη γαστρονομία του Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

– Ο Φώτης Κόττης στέλεχος του Δικτύου Συνεργασίας Ζακύνθου και σύμβουλος ανάπτυξης μας ξενάγησε στο πρώτο “taste Zakynthos που πραγματοποιήθηκε στο Φιόρο του Λεβάντε.

– Ο Χρίστος Κυπαρίσσης, ομογενής από το Ντίσελντορφ Γερμανία, ξετύλιξε την ιστορία μιας μπυραρίας που λειτουργεί από το 1838.

Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά Ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand