Καλεσμένοι είναι:
– Η sushi chef – όπως την αποκαλούν – Ειρήνη Καλουντζόγλου έρχεται στο στούντιο για να μας γνωρίσει τα μυστικά της τέχνης του σούσι και να μας μυήσει στην γιαπωνέζικη κουζίνα.
– Ο Διαμαντής Πιερράκος, από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, μας εξηγεί πως ένα ελαιόλαδο από τη Λακωνία μπορεί να φτάσει στην κορυφή του κόσμου κερδίζοντας 622 βραβεία ποιότητας
Ακόμη,
– H Ηρώ Ρήγα μας ξεναγεί στο 3ο Φεστιβάλ Οίνου και γεύσεων που φέτος διοργανώνεται στην Ολυμπία (13/6 και 14/6)
– Η Βάσω Κανάκη μας ενημερώνει για τον θεσμό Open farm που πραγματοποιείται αυτό το Σ/Κ με εκδηλώσεις σε αγροκτήματα σε όλη τη χώρα.
Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.