Ανάκτηση κωδικού

Γράψε το email σου και θα σου στείλουμε ένα link με οδηγίες για την ανάκτηση τού κωδικού σου.

“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 18.07.25
Γλυκιά Ζωή Νατάσα Βησσαρίωνος
0:00
0:00 LIVE

“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 18.07.25

Στο στούντιο ήρθε ο chef Γιώργος Αντονέλλος για να μας ταξιδέψει στην Κεφαλονιά μέσα από τις συνταγές, τις παραδόσεις και τις ιστορίες του νησιού. Η σύγχρονη προσέγγιση στη γαστρονομία μπορεί να λειτουργεί ως φορέας πολιτισμού και να δημιουργεί τους δρόμους του μέλλοντος. Τι είναι το λαγωτό, πως έφτιαχναν την κρεατόπιτα στα χωριά; Ποιες είναι οι συνταγές που πρέπει να διασωθούν;

Τη δεύτερη ήταν καλεσμένη η οινολόγος Μπέτυ Βερβαινιώτη από τη Μαντινεία. Η Μπέτυ Βερβαινιώτη αφού έκανε τον γύρο του κόσμου για να επιστρέψει στον τόπο καταγωγής της, έρχεται κοντά μας, στο στούντιο και μας μιλάει για τους νέους τρόπους οινοποίησης που ακολουθεί. Μαθαίνουμε τι είναι το Pet Nat που ξαφνικά το ακούμε παντού, πως φτιάχνονται καλλυντικά από σταφύλια, αλλά και ποιοι είναι εκείνοι οι άνθρωποι που αναζητούν εξειδικευμένες οινικές αποδράσεις και βιώνουν αντίστοιχες εμπειρίες στα οινοπέδια της Νεμέας, όπως και τι μαθαίνουν στα σεμινάρια για την ασφάλεια στους εργασιακούς χώρους οι κρατούμενοι στις φυλακές.

Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος.

Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand