Απόψε, το μέλι και η μέλισσα, οι ευεργετικές ιδιότητες και τα ζητήματα που απασχολούν τους μελισσοκόμους και ένα ταξίδι στον Έβρο και στην κουζίνα του με τα μοναδικά προϊόντα.
– Στο στούντιο ο μελισσοκόμος Νίκος Μπάρτζης, μέλος του Δ.Σ του Σύλλογος Μελισσοκόμων Αττικής για το διήμερο συνέδριο “Η Μελισσοκομία μπροστά στις προκλήσεις του Μέλλοντος” (22 & 23 Φεβρουαρίου)
– Στο στούντιο μαζί μας και η Εβρίτισσα Σεφ Κωνσταντίνα Κασπαρίδου με τις θρακιώτικες γεύσεις της
– Το ταξίδι στον Έβρο συνεχίζεται με τον Θανάση Πολυζωΐδη και τα βραβευμένα προϊόντα από το εξαιρετικό σουσάμι Έβρου
– Η Εβρίτισσα οινοποιός Κική Χατζησάββα με τη μαλαγουζιά, το μαυρούδι, το ασύρτικο της και άλλες μοναδικές γουλιές εκλεκτών οίνων της περιοχής
Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.