Απόψε, αγκινάρες, πίκλες, kimchi και νοστιμιές από τη Θάσο συμπληρώνουν το σημερινό μενού της “γλυκιάς ζωής”. Μαζί μας :
-Ο βραβευμένος σεφ Γιάννης Μαρινόπουλος στρώνει το τραπέζι στους ακροατές της εκπομπής με παραδοσιακές γεύσεις από τη Θάσο παντρεμένες με μοντέρνες τεχνικές
-Ο Μιχάλης Ξανθάκης από την Τήνο μας συστήνει τη βασίλισσα της κουζίνας, την αγκινάρα
-Οι Άγγελος Κόντος και Miriam Roncero Val μας μυούν στα μυστικά της ζύμωσης και μας προσφέρουν ξεχωριστές πίκλες, kimchi και άλλες ιδιαίτερες γεύσεις
-“Έτοιμο φαγητό Vs μαγειρευτό σπιτικό φαγητό”. Η διατροφολόγος – διαιτολόγος Λουκία Δραγανιδάκη, αναλύει τα υπέρ και τα κατά και ανακοινώνει τον νικητή της μάχης
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.
Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος.