Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE

Η ερμηνεύτρια Aγγελική Ψώνη από την Νέα Υόρκη στις ”Φωνές και Mουσικές” | 20.04.23

H ερμηνεύτρια Αγγελική Ψώνη απο την Νέα Υόρκη ήταν η καλεσμένη του Αλέξη Κώστα στην εκπομπή “Φωνές και μουσικές” στις 20-04-23.

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα – με καταγωγή από την Πελοπόννησο – και σήμερα είμαι μόνιμη κάτοικος της Νέας Υόρκης. Διδάχτηκα κλασσικό πιάνο από μικρή ηλικία και συνέχισα τις μουσικές σπουδές μου στην Βοστώνη. Το τραγούδι ήταν για μένα τρόπος ζωής. Σήμερα συμμετέχω σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις κυρίως στην Νέα Υόρκη και στη Βοστώνη, όπου συνεργάζομαι με διάφορα μουσικά σχήματα. Τελευταία, έχω αναπτύξει μεγάλο πάθος στη δημιουργία δικών μου συνθέσεων τόσο μουσικής όσο και θεάτρου, καθώς και στις τζαζ διασκευές ελληνικών δημοφιλών τραγουδιών. Θεωρώ επίσης ότι είναι απόλυτα σημαντική η διατήρηση και μετάδοση των ελληνικών μουσικών παραδόσεων στις νεότερες γενιές, και προς τον σκοπό αυτόν έχω αναλάβει εδώ και πέντε χρόνια Διευθύντρια στην παιδική χορωδία της Αγίας Παρασκευής στο Greenlawn της Νέας Υόρκης με εμφανίσεις, εκτός των άλλων, στην Εθνική Παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Πέμπτη Λεωφόρο της Νέας Υόρκης.”..

Στην τηλεφωνική παρέμβαση ήταν ο πρόεδρος του Cosmos Fm στην Νέα Υόρκη Στέλιος Τακεντζής.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Αλέξης Κώστας  


Τρόποι Ακρόασης:

 • Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ)
 • Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
 • Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
 • Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
 • Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
 • Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
 • Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως  TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global). 
 • Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay. 
 • Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις. 
 • Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις. 
 • Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store

Live Streaming: radiostreaming.ert.gr/ert-voiceofgreece 

Στοιχεία επικοινωνίας της Φωνής της Ελλάδας

· Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238
e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr
Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand