Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE

Η Μαρία Λόη στην εκπομπή “Πάρε τον Χρόνο σου”|31.05.2024

Τη διεθνούς φήμης σεφ – συγγραφέα και επιχειρηματία Μαρία Λόη, φιλοξένησε σήμερα Παρασκευή, 31 Μαϊου, η “Φωνή της Ελλάδας” και η εκπομπή ”Πάρε τον Χρόνο σου” με τον Προκόπη Αγγελόπουλο.

Η κ.Λόη μίλησε για τις ομορφιές της χώρας μας και τις ποικιλίες των ελληνικών προϊόντων που εξάγουμε.

Αναφέρθηκε, επίσης, στη μεγάλη αλλαγή της ζωής της, που από λομπίστρια, στράφηκε στη μαγειρική μέσω της μεσογειακής διατροφής, πηγαίνοντας, όπως είπε, πίσω στις ρίζες της.

Η Μαρία Λόη ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να προωθήσει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, κάνοντας παράλληλα μεγάλο φιλανθρωπικό έργο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η τηλεοπτική της εκπομπή στην Αμερική, βρίσκεται στην κορυφή, μεταδίδεται από πολλά κανάλια και έχει πάρει πολλά βραβεία με πιο πρόσφατο αυτό στο Λος Άντζελες, και στη συνέχεια επιχειρηματικό βραβείο στη χώρα μας. Μας αποκάλυψε ότι σύντομα θα ξεκινήσει καινούργια εκπομπή στο τηλεοπτικό κανάλι PBS.

Το διάσημο εστιατόριό της που βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν, πέτυχε, γιατί όπως η ίδια τόνισε, έχει αυθεντικά προϊόντα και σεβασμό για τον πελάτη. Από εκεί έχουν περάσει μεγάλες προσωπικότητες από την πολιτική αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand