Καλές Θάλασσες Αντώνης Καραγιαννάκης
0:00
0:00 LIVE

Η Μελίνα Τραυλού, ο Αρσένιο Ντομίνγκεζ και ο Αλέκος Σταθόπουλος στις “Καλές Θάλασσες” | 12.02.2024

Η πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κα Μελίνα Τραυλού βρέθηκε στο 14ο ναυτιλιακό συνέδριο  Capital Link  που διοργανώνεται στην Αθήνα και  μίλησε στις «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» του Αντώνη Καραγιαννάκη.  Μεταξύ άλλων η κα Τραυλού τόνισε ότι «έρχονται καλύτερες ημέρες για την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία. Βασιζόμαστε στους ναυτικούς μας και είναι οικογένεια μας. Χωρίς αυτούς δεν πάμε πουθενά. Τους ευχαριστούμε»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΙΜΟ κ. Αρσένιο Ντομίνγκεζ (Arsenio Dominguez) ήταν καλεσμένος στο 14ο ναυτιλιακό συνέδριο  Capital Link  που διοργανώνεται στην Αθήνα και  μίλησε στις «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» του Αντώνη Καραγιαννάκη.  Ο Κ. Ντομίνγκεζ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Συγχαίρω την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία για την προσφορά της στην Παγκόσμια Ναυτιλία και οικονομία. Πάντα ήταν στην πρώτη γραμμή για όλες τις προκλήσεις και αποφάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε. Οφείλουμε πολλά στους Έλληνες ναυτικούς και την Ελληνική Εμπορική Ναυτιλία για όσα έχουν κάνει και κάνουν για να υπάρχει ναυτιλία και εμπόριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την δουλειά που κάνουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΥΤΙΚΟΙ»

Ο παλαίμαχος και πολύπειρος ναυτικός Αλέκος Σταθόπουλος, από τον Πύργο της Ηλείας μίλησε στις «ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ» και τη ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Αναφέρθηκε στις δύσκολες οικονομικά εποχές που έζησε μικρός και αυτό τον οδήγησε στην θάλασσα και τα καράβια και δεν το μετάνιωσε ποτέ. Πάντα με δεξαμενόπλοια πήγαινε, ενώ δεν θα ξεχάσει ένα περιστατικό στον ποταμό Ορινόκο της Λατινικής Αμερικής που μας το διηγείται με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand