Η Δική μας Πόλη Θέμης Ροδαμίτης
0:00
0:00 LIVE

Η Νάντια Πυθαρά και η Φωτεινή Καπελλάκη στη «Δική μας Πόλη» | 11.11.2023

To Σάββατο 11 Νοεμβρίου, η εκπομπή «η Δική μας Πόλη» φιλοξένησε τη Νάντια Πυθαρά και τη Φωτεινή Καπελλάκη.

Ερμηνεύτρια και ηθοποιός, η Νάντια Πυθαρά μίλησε για τις ενδιαφέρουσες σπουδές της, εντός κι εκτός Ελλάδας, για τις συμμετοχές της στο θέατρο και την τηλεόραση, για το πώς αντιμετωπίζει δημιουργικά το τραγούδι και τη μουσική, συνδυάζοντας την προσωπική έμπνευση με τη συλλογική αντίληψη στη, Τέχνη.

Ποιήτρια και ηθοποιός, η Φωτεινή Καπελλάκη, με σημαντικές σπουδές και συμμετοχές στο θέατρο και πλέον και στην ποίηση, μίλησε γι αυτά που την εμπνέουν στον χώρο των Γραμμάτων καθώς και για τις φιλοσοφικές της αναζητήσεις.

Και οι δύο βραβευμένες, φιλοξενούμενες στο στούντιο, αναφέρθηκαν στις αγαπημένες τους πόλεις, στα ανθρώπινα στοιχεία που τους δίνουν τη δύναμη να δημιουργούν, με ξεχωριστό και ιδιαίτερο προσωπικό τρόπο, και να συνεργάζονται με σημαντικούς σκηνοθέτες, ηθοποιούς και μουσικούς.

Στην εκπομπή ακούστηκαν μουσικές από το αγγλόφωνο indie rock συγκρότημα Least Concern, στο οποίο συμμετέχει ως τραγουδίστρια η Νάντια Πυθαρά, και θα διαβαστούν ποιήματα της Φωτεινής Καπελλάκη από τη συλλογή της «Το ελάχιστο σώμα».

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand