Αν ψάχνετε το κατάλληλο μέρος για να φάτε, αφήστε τ’ αστέρια να σας οδηγήσουν… Τα αστέρια Michelin, εδώ κι έναν αιώνα κι ένα τέταρτο, φωτίζουν τον δρόμο σε όλους τους απανταχού πεινασμένους που οι γευστικοί τους κάλυκες αποζητούν κάτι πιο εκλεπτυσμένο και ιδιαίτερο… Το ενδιαφέρον ωστόσο, δεν είναι ούτε το buzz, ούτε οι οσκαρικές τελετές, ούτε τα υπέρλαμπρα γεύματα, μα ούτε τα κοκτέιλ με καπνιστό σολομό & άλμη κάππαρης, αλλά είναι το πώς μια εταιρία ελαστικών από καουτσούκ κατάφερε να γίνει το hallmark του fine dining. Συντονιστείτε στα «Είκοσι λεπτά με την Αριάδνη» και ανακαλύψτε πώς η εταιρία ελαστικών Μισελέν κατάφερε να δημιουργήσει τον πιο διάσημο οδηγό για φαγητό διεθνώς και γιατί μάγειρες, σεφ, κι επιχειρηματίες κάνουν τα πάντα γι’ αυτά;
Επιμέλεια-Παρουσίαση: Αριάδνη-Σοφία Κούρη