Reset password

Enter your email and we’ ll send you a link to get back to your account.

The Sweet Life

Natasa Vissarionos

Every Friday, at 5 pm and for two hours, the show “The Sweet Life” focuses on gastronomy and nutrition and “sets the table” for farmers and producers, nutritionists and exhibition organizers, chefs and nutrition psychologists. The show promotes unique Greek products, their benefits and alternative tourism in Greece.

The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 08 Nov. 2024
A two-hour show dedicated to the people who carry our culture and history through flavors, wine, and renowned Greek products. Hosted by Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis. This episode's guests are: From Brussels, award-winning chocolatier Mina Apostolidi with her handmade creations. From...
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 01 Nov. 2024
November 1st has been established as “Xinomavro Day”. On “The Sweet Life”, which is broadcast on the First Program and Voice of Greece, we dedicate Friday, November 1, 2024, to the famous Greek variety and welcome to the studio our guest, winemaker Stellios Boutaris – a person wh...
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 25 Oct. 2024
A sweet life in name and spirit, as top pastry chef Stelios Parliaros joins us in the studio to unfold the history of Greek confectionery and share moments from his journey to the pinnacle of pastry art. Also with us in the studio, the "Maestro of Limniona," winemaker Christos Zafeirakis, introduces...
Γλυκιά ζωή με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 18.10.2024
Πώς είναι οι γαστροταβέρνες σήμερα; Πού πραγματοποιείται το 21ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Γαστρονομίας; Έχετε δοκιμάσει οίνους από τη Νίσυρο; Από τη Λέρο; Σήμερα είναι κοντά μας στο στούντιο ο Σεφ Γιάννης Μούσιος και ο Οινοχόος Γιώργος Κοντορίζος και μας ξεναγούν στην σύγχρονη από τη μια, παραδοσιακή από...
“The Sweet Life” with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 11 Oct. 2024
Somewhere between International Coffee Day (1/10) and International Rural Women's Day (15/10), this episode of "The Sweet Life" flows with a glass of wine in hand. In the studio, we are joined by award-winning sommelier Tilemachos Papandreou for a conversation about wine in fine dining.We continue...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 27.09.24
Σήμερα Παρασκευή, στις 5μμ και για ένα δίωρο, αποχαιρετούμε τον Σεπτέμβριο με αψέντι, burger, ελληνικό τζιν, churros και οίνους που βγάζουν selfie... Σε μια κουβέντα για τα "ελληνικά βότανα στον άμβυκα" έρχεται κοντά μας στο στούντιο η Χαρά Κατσού και μας σερβίρει gin και αψέντι από την Εύβοια. Ακόμη, έρχετ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 20.09.24
Στη "γλυκιά ζωή" σήμερα : - Στο studio ο Σεφ Γιώργος Τσελεμεντές - Ο master of wine Γιάννης Καρακάσης μας ξεναγεί στη Selene Vedema 2024, τη διήμερη γιορτή του κρασιού στη Σαντορίνη σήμερα και αύριο - Ο master of wine Κωνσταντίνος Λαζαράκης μας μιλά για τη θέση της γυναίκας στην οιν...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 13.09.24
Κοντά μας στο στούντιο θα είναι η wine lover Ελένη Μπλούχου σε μια κουβέντα για τους ΠΟΠ και ΠΓΕ οίνους. Ακόμη, στο πλαίσιο του "Παρουσιάζουμε όλες τις μικροζυθοποίες της Ελλάδας" είναι κοντά μας ο Νίκος Τόλης και η μικροζυθοποιία από την Πρέβεζα. Τέλος, σας ξεναγούμε στο Κυκλαδίτικο Φεστιβάλ Γαστρο...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 06.09.24
Σήμερα καλεσμένοι : -Η Σίσσυ Νίκα, Δημοσιογράφος γαστρονομίας και τουρισμού που έρχεται στο στούντιο με τα βιβλία της «Ελληνικές φυλές, ένας κρυμμένος θησαυρός», «Στερεά Ελλάδα – Πάρε μια Γεύση», «Γαστρονομικός Χάρτης της Εύβοιας και της Σκύρου» και μοιράζεται τις εμπειρίες από τα ταξίδια της στην Ελλάδα και ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 30.08.24
Σήμερα καλεσμένοι : -H αγαπημένη μαγείρισσα Γεωργία Κουτσούκου μας συστήνει τη βασίλισσα της ελληνικής κουζίνας, τη μελιτζάνα, σε διάφορες παραλλαγές-Ο Δήμαρχος Κύθνου Σταμάτης Γαρδέρης μας στρώνει το τραπέζι με σφουγγάτα, αμυγδαλωτά και θυμαρίσιο μέλι, ενώ βουτάμε σε μία από τις 99 παραλίες της!-Στην συντ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 23.08.24
Σήμερα καλεσμένοι : -Η Μαρία Τζίτζη, Οινολόγος-Συγγραφέας -Η Βασιλική Λάγκα, Καθηγήτρια ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Συγγραφέας για τη «μετακινούμενη κτηνοτροφία» -Ο Νίκος Βλάχος, Πρόεδρος Οινοποιών Νεμέας Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρον...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 16.08.24
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευερ...
Elias Mamalakis on “The Sweet Life” | 09 Aug. 2024
On Friday, August 9, 2024, the beloved chef Elias Mamalakis was a guest on the show “The Sweet Life,” where he had a delightful conversation with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis. Elias Mamalakis shared his deep passion for cooking and discussed how he started his professional career in the...
“The Sweet Life” with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 02 Aug. 2024
On this episode of "The Sweet Life" we welcome August with olive oil, wine, and... arsenic! Our guests: Olive producer Fanis Sakkas and Professor Prokopis Magiatis from the World Olive Center for Health, who explain what it means for olive oil to carry a health claim and discuss the latest research...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 26.07.24
Σήμερα, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, ταξιδεύουμε στο Παρίσι, αλλά και σε Στουτγάρδη, Χαλκιδική, Νεμέα και Σαντορίνη με θέματα γαστρονομίας και διατροφής. Κοντά μας : - Ο σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης με πρώτο αστέρι michelin στο εστιατόριο που διαθέτει στην πόλη του Φωτός με ελληνική κουζίνα. Μ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 19.07.24
Στο στούντιο κοντά μας είναι o ερευνητής γαστρονομίας και συγγραφέας Γιώργος Πίττας σε μια "χορταστική" κουβέντα για το βιβλίο του "Και έφαγον πάντες και ηυφράνθησαν..." που μας μυεί στη γαστρονομία της Σκιάθου με το βλέμμα του Παπαδιαμάντη μέσα από 300 αποσπάσματα, από 90 διηγήματα! Ακόμη, κοντά μας στ...
PAGE 1FROM 4