Reset password

Enter your email and we’ ll send you a link to get back to your account.

The Sweet Life

Natasa Vissarionos

Every Friday at 5 PM, for two hours, “The Sweet Life” invites listeners into the world of gastronomy and nutrition. With a diverse range of guests—farmers, producers, nutritionists, exhibition organizers, chefs, and food psychologists—the show sets the table to explore the exceptional Greek products, their health benefits, and the many forms of alternative tourism across Greece.

The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 09 May 2025
An episode filled with flavors from Tinos, Naxos and Palestine. Joining us in the studio, chef Antonis Psaltis guides us through the rich and authentic culinary traditions of Tinos. We also welcome Dimitris Kapounis, president of the Union of Agricultural Cooperatives of Naxos, to discuss the recent journey of Naxos graviera cheese to Italy.From Palestine, Marei El Sayet introduces us to the flavors of her homeland, inspired by the “Buffet of Love” event organized in Athens by the Palestinian Community in Greece to celebrate Mother’s Day.And finally, Stavros Papadopoulos, Development Senior Manager at New Agriculture, New Generation, shares insights ... Read more
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 02 May 2025
On the show, we welcomed Sotiris Bollis, who introduced us to a fresh experience of Greek gastronomy and culture through Plato’s Plate. Maria Chamilaki shared insights from a recent study by the Hellas Veg Association of Greek Vegetarians, exploring Greek attitudes toward plant-based diets. Also j...
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 25 Apr. 2025
Artichokes, pickles, kimchi, and flavors from Thasos complete the menu!Our guests: - Award-winning chef Yiannis Marinopoulos sets the table for listeners with traditional tastes from Thasos, elevated through modern culinary techniques. - Michalis Xanthakis from Tinos introduces us to the queen...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 11.04.25
Στη Γλυκιά ζωή, λίγο πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα μιλάμε για τη νηστεία των ημερών και παρουσιάζουμε παραδοσιακά πιάτα που έρχονται, από διάφορους τόπους της χώρας. Κοντά μας : -Η Διατροφολόγος και Διαιτολόγος Παναγιώτα Καρακασίδου, μας μιλά για τα οφέλη της νηστείας και μας βοηθά στην ασφαλή μετάβ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 04.04.25
Στην εκπομπή είναι καλεσμένοι: Ο Γιώργος Ευγενειάδης με το βιβλίο του "Απλά και διαφορετικά - Συνταγές χωρίς ζωικά προϊόντα σε διαφορετική διάσταση" που είναι φτιαγμένο με τον τρόπο που σκέφτονται οι μαθητές του (μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες). Ο Γιάννης Βογιατζής πρόεδρος του Συνδ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 28.03.25
Σήμερα καλεσμένοι : -Ο Γιώργος Δάρλας, για τις νέες ρετσίνες -Ο Γρηγόρης Μιχαήλος, Wine expert -Ο Μιχάλης Κοσμίδης, Χαλβαδοποιός -Ο Μιχάλης Δούκας, για το αρχαιοελληνικό οξύμελι Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος. Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 21.03.25
Σήμερα στο στούντιο μαζί μας ο πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Barista και Συγγραφέας Παναγιώτης Νίκας, λίγο πριν την παρουσίαση του τελευταίου βιβλίου του για το αγαπημένο ρόφημα παγκόσμια, με τίτλο "Καφές, όπως τον θες". Στο στούντιο και ο Παναγιώτης Σωτηρίου από το Μεσολόγγι για μια ενδιαφέρουσα κουβέ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 14.03.25
Ελαιόλαδο και κρασί πρωταγωνιστούν σήμερα στη "γλυκιά ζωή". Κοντά μας στο στούντιο είναι ο Senior Lecturer in Wines & Marketing, Γιάννης Κουλελής που από το 1988 έως και σήμερα, δραστηριοποιείται στον Ελληνικό αμπελοοινικό τομέα, ο Αντώνης Τιρπιντήρης, από ένα βιότοπο με χιλιάδες ελιές στο Σίγρι της Λέσβου και ο Αλέξανδ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 21.02.25
Απόψε, το μέλι και η μέλισσα, οι ευεργετικές ιδιότητες και τα ζητήματα που απασχολούν τους μελισσοκόμους και ένα ταξίδι στον Έβρο και στην κουζίνα του με τα μοναδικά προϊόντα. - Στο στούντιο ο μελισσοκόμος Νίκος Μπάρτζης, μέλος του Δ.Σ του Σύλλογος Μελισσοκόμων Αττικής για το διήμερο συνέδριο "Η Μ...
“Γλυκιά ζωή” με τους Νατάσα Βησσαρίωνος και Νίκο Ιωαννίδη | 14.02.25
Πιο "γλυκιά ζωή" δεν γίνεται ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν και το ήμισυ της εκπομπής δεν πιστεύει σε αυτή τη γιορτή!  -Μαζί μας στο στούντιο η δημοσιογράφος γεύσης Ζωή Παπαφωτίου μας ξεναγεί στην αγιοβαλεντινική εστίαση -Ο Παναγιώτης Φεντούρης, σοκολατοποιός 3ης γενιάς, μας μυεί στα μυστικά τ...
“The Sweet Life” with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 07 Feb. 2025
On this episode: Winemaker and oenologist Marialena Tsimpidi takes us on a journey to Monemvasia and introduces us to the unique Kydonitsa grape variety. Professor, Chemist, Winemaker, and Distiller Thanos Karathanos joins us in the studio to unveil the secrets of Thessalian spirits. Haris...
“The Sweet Life” with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 10 Jan. 2025
Flavors, sounds, and stories from Florina and Amyntaio, along with the first craft beer made by women in Greece, complete the gastronomic two-hour segment of "The Sweet Life" on Friday, January 10th. Chef Iliana Kontosorou narrates the gastronomic tradition of Amyntaio in Florina. Wine expert...
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 29 Nov. 2024
On this episode of "The Sweet Life", four individuals who followed the "Overeaters Anonymous Greece" program share their experiences and how they managed to stop compulsive eating. Additionally, we welcome award-winning sommelier Aris Sklavenitis to the studio, while oenologist and journalist Maria...
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 29 Nov. 2024
What do we know about Greek olive oil and its varieties? What are phenols? Which olive oils carry health claims?This episode of The Sweet Life is dedicated to the olive and olive oil in honor of World Olive Day on November 26. In the studio of Proto Programma: Christina Strimbakou, a distinguished...
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 22 Nov. 2024
Every Friday at 5 PM, the show The Sweet Life, with a focus on gastronomy and nutrition, “sets the table” with guests including farmers and producers, nutritionists and exhibition organizers, chefs, and food psychologists. It highlights unique Greek products, their beneficial properties, and the forms of alternative tourism in Greece. A two-hour segment dedicated to people who convey our culture and history through flavors, wine, and signature Greek products.
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 08 Nov. 2024
A two-hour show dedicated to the people who carry our culture and history through flavors, wine, and renowned Greek products. Hosted by Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis. This episode's guests are: From Brussels, award-winning chocolatier Mina Apostolidi with her handmade creations. From...
The Sweet Life with Natasa Vissarionos and Nikos Ioannidis | 01 Nov. 2024
November 1st has been established as “Xinomavro Day”. On “The Sweet Life”, which is broadcast on the First Program and Voice of Greece, we dedicate Friday, November 1, 2024, to the famous Greek variety and welcome to the studio our guest, winemaker Stellios Boutaris – a person wh...
PAGE 1FROM 5