Κυβέλη Καστοριάδη και Ορέστης Καλαμπαλίκης έρχονται στη «Δική μας Πόλη» | 11.12.2023, 19:00

Τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 19:00-20:00 ώρα Ελλάδας (και σε επανάληψη την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου και ώρα 05:00-06:00), η εκπομπή «Η Δική μας Πόλη» φιλοξενεί στο στούντιο την Κυβέλη Καστοριάδη και τον Ορέστη Καλαμπαλίκη.

Οι δύο μουσικοί θα μιλήσουν για τις πολλές και ενδιαφέρουσες συνεργασίες τους στη δισκογραφία, τον στίχο και τη μουσική, τις κοινές εμφανίσεις τους.

Θα ακουστούν τραγούδια τους, κάποια από αυτά ζωντανά στο στούντιο, για τους ακροατές της εκπομπής.

Αναφορές θα γίνουν στους ιδιαίτερους χώρους συναυλιών, τους νέους μουσικούς στην πόλη του Παρισιού, καθώς και στον Ελληνισμό που ζει εκεί. Η Κυβέλη, θα μιλήσει για τις μουσικές προτιμήσεις του πατέρα της Κορνήλιου, τα ακούσματα που την επηρέασαν, τα βιβλία που διάβαζε, την πολύπλευρη σχέση της με την τέχνη.

Στην εκπομπή θα γίνει συζήτηση για το καινούριο άλμπουμ της “La fille de la lune” και για τη δουλειά “songs for a blue cloud”, όπου συνεργάστηκε με τον Ορέστη. Οι δυο καλλιτέχνες θα κάνουν αναφορές στους κλασικούς ερμηνευτές του γαλλικού τραγουδιού (Barbara, Brel, Brassens κα) που επηρέασαν τις μουσικές τους αναζητήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στην Τήνο, το νησί των γονιών της, αλλά και το δικό της, καθώς περνάει εκεί τα καλοκαίρια της.

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Θέμης Ροδαμίτης

Μετάδοση: Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, 19.00-20.00 ώρα Ελλάδας

Επανάληψη : Τρίτη 12 Δεκεμβρίου ώρα: 05.00-06.00