Ελαιόλαδο από το Πλωμάρι, αυγοτάραχο από το Αιτωλικό, μέλι από την Καστοριά, παλαιωμένο τσίπουρο από την Εύβοια, ασύρτικο από τη Σαντορίνη, κασκαβάλι από τη Λήμνο, ροβίτσα από τη Μεσσηνία. Περιπατητικός τουρισμός στην Άνδρο, καταδύσεις στην Αλόννησο, ορειβασία στην Αρκαδία, θαλασσοθεραπεία στην Κρήτη. Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα και για ένα δίωρο, η Νατάσα Βησσαρίωνος μέσα από την εκπομπή «Γλυκιά ζωή» προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Με έμφαση στη γαστρονομία, τον τουρισμό και τη διατροφή, «στρώνει το τραπέζι» του Πρώτου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ξεναγούς.
0:00
0:00
LIVE