Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE

Oι String Demons στις Φωνές και Μουσικές | 08.12.22

String Demons ήταν καλεσμένοι την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 στη “Φωνή της Ελλάδας” στην εκπομπή “Φωνές και μουσικές” που επιμελείται και παρουσιάζει ο Αλέξης Κώστας στις 18.00 ώρα Ελλάδας.

Η μουσική των String Demons, κατά κόσμον της Λυδίας και του Kωνσταντίνου Μπουντούνη, απορρέει ένα δυναμισμό και μία ιδιαίτερη ενεργητικότητα, ηχοχρώματα και συναισθήματα. Δεν έχει σημασία το είδος της μουσικής, στο οποίο ανήκει το τραγούδι που διασκευάζουν, είτε πρόκειται για ροκ είτε για παραδοσιακό. Άλλωστε για αυτούς η μουσική είναι μία κοινή γλώσσα.

Με αφορμή τη συναυλία που έδωσαν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου, οι String Demons, τα αδέρφια Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης συνομιλούν με τον Αλέξη Κώστα για όλα όσα τους εμπνέουν, από την κλασική μουσική μέχρι την ελληνική παραδοσιακή/λαϊκή, τη rock, τη heavy metal, την pop, τους βυζαντινούς ύμνους.

Επιμέλεια -παρουσίαση Αλέξης Κώστας

ΤΡΟΠΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ

Διαδικτυακά από το ertecho.gr (τη μεγάλη διαδικτυακή πλατφόρμα των ραδιοφώνων της ΕΡΑ)
Στην Ελλάδα, από τις τηλεοράσεις, στα ραδιοφωνικά κανάλια που αποθηκεύονται αυτόματα στη λίστα των σταθμών, με την ένδειξη «Voice of Greece».
Την ίδια, ακριβώς, δυνατότητα έχουν και οι ακροατές στην Κύπρο, μέσα από τις ψηφιακές συχνότητες των τηλεοράσεών τους.
Σε όλες τις smart τηλεοράσεις, τα smartphones, τα τάμπλετ και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε όλο τον Κόσμο, μέσω της εφαρμογής ERTflix.
Στα ψηφιακά ραδιόφωνα με την τεχνολογία DAB+, στο αυτοκίνητο ή στο σπίτι, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.
Δορυφορικά, στην Ευρώπη από τους δορυφόρους Hotbird,13° E και HellasSat4,39 ° E. και στην Αφρική από το δορυφόρο Hellas Sat 3, 39 °E.
Σε πλατφόρμες διαδικτυακού ραδιοφώνου όπως TuneIn (Global), MyTuner (Global), Radioline (France/Global), RadioSure (Global), Phonostar (Germany), Radio Garden (Global).
Deezer : Η «Φωνή της Ελλάδας» συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που η Deezer έχει LiveRadio: Αμερική, Βραζιλία, Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ, Νότια Αφρική. Σε αυτές τις χώρες ακούγεται η «Φωνή της Ελλάδας» και στα αυτοκίνητα μέσω Deezer σε Android Auto και Apple CarPlay.
Στη Γερμανία μέσω της πλατφόρμας MagentaTv στις τηλεοράσεις.
Στην Ελβετία μέσω της πλατφόρμας Swisscom στις τηλεοράσεις.
Στην εφαρμογή της Φωνής της Ελλάδας για κινητά Android και στο play store της google και για iphone στο apple store.
Στοιχεία επικοινωνίας της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Τηλέφωνα: 210 6066815 – 210 6066816 – 210 6066238

-e-mail: thevoiceofgreece@ert.gr

– Facebook: Η Φωνή Της Ελλάδας-voiceofgreece-ΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand