Σήμερα :
-Η οινοποιός και οινολόγος Μαριαλένα Τσιμπίδη μας ταξιδεύει στη Μονεμβασιά και μας μιλάει για τη μοναδική ποικιλία Κυδωνίτσα
-Ο Καθηγητής Χημικός Οινοποιός και Αποσταγματοποιός Θάνος Καραθάνος, έρχεται στο στούντιο και μας μυεί στα αποστάγματα της Θεσσαλίας
-Ο Χάρης Χαραλαμπίδης από το Gastronomy Essentials μας ξεναγεί στο Gastronomy lab της HORECA – Greece στο Metropolitan Expo ως τις 10 Φεβρουαρίου
Στα μικρόφωνα η Νατάσα Βησσαρίωνος και ο Νίκος Ιωαννίδης. Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.