Η “γλυκιά ζωή” υποδέχεται στο στούντιο τον μάγειρα και συγγραφέα Μιχάλη Δαμιανό. Μαζί του ξεφυλλίζουμε τα βιβλία του “Η ιστορία της μαγειρικής τέχνης”, “Θέλω να γίνω μάγειρας” και το πρόσφατο “Μαγειρεύοντας εν πλω” και ο ίδιος μιλά για τις εμπειρίες του στις κουζίνες της Ελλάδας, του εξωτερικού και των καραβιών.
Ακόμη, κοντά μας ο Σωτήρης Μπόλης που μας ξεναγεί στο φεστιβάλ Μελιτζάζ που πραγματοποιείται για 13η χρονιά στο Λεωνίδιο και που φέτος (3/6/25-06/6/25) εκτός από τις ιδιαίτερες νοστιμιές με την περίφημη μελιτζάνα, τιμά τη γυναικεία μορφή της Τσακωνιάς και ζωντανεύει την παράδοση στα σοκάκια του Λεωνιδίου.
Τέλος, ανηφορίζουμε στο Αμύνταιο, με ξεναγό την αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κα. Πολυτίμη Φαρμάκη για το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Οίνου «Τα Οινοπέδια των Λιμνών: Οίνος – Τόπος – Άνθρωποι» που θα πραγματοποιηθεί 27 με 29 Ιουνίου .
Στα μικρόφωνα ο Νίκος Ιωαννίδης και η Νατάσα Βησσαρίωνος.
Κάθε Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, η εκπομπή «Γλυκιά ζωή» με έμφαση στη γαστρονομία και τη διατροφή «στρώνει το τραπέζι» με προσκεκλημένους αγρότες και παραγωγούς, διατροφολόγους και διοργανωτές εκθέσεων, σεφ και ψυχολόγους διατροφής. Προβάλλει τα μοναδικά ελληνικά προϊόντα, τις ευεργετικές ιδιότητές τους και τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού της Ελλάδας. Ένα δίωρο αφιερωμένο στους ανθρώπους που μεταφέρουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας μέσα από τις γεύσεις, το κρασί και τα επώνυμα ελληνικά προϊόντα.