Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE

Η Ελένη Αράπογλου στη Φωνή της Ελλάδας | 16.01.2024

Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024, στις 18.00 ώρα Ελλάδας, η εκπομπή της Φωνής της Ελλάδας ‘’Φωνές και Μουσικές’’ με τον Αλέξη Κώστα είχε καλεσμένη την ερμηνεύτρια και δημιουργό Ελένη Αράπογλου.

Η δημιουργικότατη και πολυταξιδεμένη μουσικός βρέθηκε ζωντανά στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας, λίγο πριν εμφανιστεί στη σκηνή του Half Note Jazz Club πλάι στον Νεοϋορκέζο πιανίστα Joel LaRue Smith, φίλο και συνεργάτη της από την εποχή που ήταν και οι δυο στο Tufts Uni. της Βοστώνης (αυτή ως Διευθύντρια της Tufts Jazz Orchestra και αυτός ως καθηγητής Jazz Studies.)


H Ελληνίδα ερμηνεύτρια και δημιουργός έχει γεννηθεί στο Λονδίνο, και σήμερα βρίσκεται μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκη. Διαθέτει σπουδές στο θέατρο και στη μουσική από το Berklee College of Music και το Τufts University της Βοστώνης. Συνεργάζεται με το Carnegie Hall ως teaching artist, αλλά και με το πρωτοποριακό μουσικό πρόγραμμα El Sistema Greece. Επιστρέφει φέτος στην Αθήνα για μια μουσική συνάντηση με τίτλο ΄΄From Boston, to New Υork, to Athens.’’


Επιμέλεια – Παρουσίαση: Aλέξης Κώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand