Φωνές και Μουσικές Αλέξης Κώστας
0:00
0:00 LIVE

Η Ελληνίδα σοπράνο Γεωργία Τρύφωνα από το Βερολίνο στις ‘’Φωνές και Μουσικές’’ | 10.01.2024

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου και ώρα Ελλάδας 18.00-19.00, η εκπομπή ‘’Φωνές και Μουσικές’’ που παρουσιάζει και επιμελείται ο Αλέξης Κώστας είχε ως καλεσμένη τηλεφωνικά από το Βερολίνο την Γεωργία Τρύφωνα.

Η Ελληνίδα σοπράνο διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, έχοντας σπουδάσει τραγούδι και μουσικό θέατρο στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Βερολίνου. Το προσωπικό της ρεπερτόριο κυμαίνεται από το μπαρόκ μέχρι τον ύστερο ρομαντισμό και την οπερέτα.

Έχει εμφανιστεί στο Putbus Theatre, στο Handel Hall, στο Handel Festival Hall, στο Nikolaisaal Potsdam, στο Rheinsberg Castle και στο Stettin Theatre, και ως σολίστ με γνωστές ορχήστρες όπως η Komische Oper Berlin, η Staatskapelle Halle, η Νέα Ορχήστρα Δωματίου του Πότσνταμ, η Ορχήστρα Johann Strauß του Βισμπάντεν και η Ορχήστρα Κινηματογράφου Babelsberg. Έχει βραβευτεί στον Διεθνή Διαγωνισμό Τραγουδιού της Όπερας Δωματίου Schloss Rheinsberg το 2018 αλλά και με το ειδικό βραβείο του 2ου Διεθνούς Διαγωνισμού Τραγουδιού «Giulio Perotti» 2012 / «Καλύτερη Άρια Μότσαρτ».

Επιμέλεια – παρουσίαση: Αλέξης Κώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand