Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE

Πάρε τον Χρόνο σου, με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 10-7-2024

Στην εκπομπή της Τετάρτης, 10 Ιουλίου 2024, μετά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των εφημερίδων, συνομιλήσαμε με τον κ. Χρήστο Κέλλα, υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, για θέματα που αφορούν στο υπουργείο του αλλά, επίσης, για την Επικαιρότητα των ημερών, με άξονα τις Γαλλικές εκλογές και την επίδραση που αυτές έχουν στην Ελληνική πολιτική σκηνή και την Ακρίβεια, κυρίως στον τομέα των τροφίμων, που σχετίζεται και με την αγροδιατροφή. Αμέσως μετά, ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος μας ενημέρωσε για τις προβλέψεις του νόμου που αφορά στην εξαήμερη εργασία.
Τη δεύτερη ώρα της εκπομπής, ξεκινήσαμε με μια τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Ελένη Ναστούλη, καθηγήτρια Ιολογίας στο University College of London, από την οποία ενημερωθήκαμε για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο του Κορονοϊού που επέστρεψε δυναμικά με μια νέα μετάλλαξη, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας στην Αγγλία και τα οποία αποτελούν άμεση προτεραιότητα για τη νέα κυβέρνηση των Εργατικών. Για το θέμα της Φοιτητικής στέγης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες των παιδιών που πέτυχαν σε σχολές μακριά από τον τόπο διαμονής τους μας μίλησε η κα Μίνα Χαρμπαλή, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Αττικής.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με Ιβάνα Τζόρτζεβιτς στα διεθνή και την Αντιγόνη Δρακάτου στο στούντιο για τις αθλητικές ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand