Πάρε τον Χρόνο σου Προκόπης Αγγελόπουλος
0:00
0:00 LIVE

Πάρε τον Χρόνο σου, με τον Προκόπη Αγγελόπουλο | 31-5-2024

Στην τελευταία εκπομπή του μήνα, στις 31 Μαϊου 2024, μετά την εισαγωγή και τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, γνωρίσαμε τον κ. Βασίλη Χατζηιακώβου, υποψήφιο ευρωβουλευτή με τους ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ του Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος προέρχεται από τον χώρο του Πολιτισμού και συγκεκριμένα του Βιβλίου. Μιλήσαμε για τους αγώνες που θα πρέπει να δώσουμε για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσα και από την Εκπαίδευση και τη θέση του Βιβλίου και του Πολιτισμού στα σχολεία. Στη συνέχεια, συζητήσαμε με τον κ. Γιώργο Καββαθά, πρόεδρο της ΠΟΕΣΕ και της ΓΣΒΕΕ και τον κ. Γιώργο Χότζογλου, πρόεδρο της Ομοσπονδίας εργαζομένων στον Τουρισμό και Επισιτισμό για την κατάσταση που επικρατεί με τους εργαζόμενους στους τουριστικούς προορισμούς της χώρας, επικεντρώνοντας την κουβέντα στα μεγάλα προβλήματα με τη στέγασή τους, αλλά και τις συνθήκες εργασίας με τα εξαντλητικά ωράρια, καταστάσεις οι οποίες και διογκώνουν αλλά και έχουν ως αιτία τα ζητήματα που υπάρχουν με τις κενές θέσεις και την ανεπάρκεια του προσωπικού.
Στη δεύτερη ώρα, καλεσμένη στο στούντιο της Φωνής της Ελλάδας ήταν η διεθνούς φήμης σεφ, Μαρία Λόη, η γυναίκα που έχει κάνει γνωστή στις ΗΠΑ και όχι μόνο τη Μεσογειακή Κουζίνα. Μας μίλησε για την επιτυχημένη τηλεοπτική της εκπομπή που είναι αφιερωμένη στην Ελληνική Κουζίνα, τη σχέση της Κουζίνας αυτής με την Υγεία και την υγιεινή ζωή, τη βράβευσή της ως “Επιχειρηματίας της Χρονιάς” από την Ένωση Γυναικών στις ΗΠΑ, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.
Η εκπομπή ολοκληρώθηκε με την Ιβάνα Τζόρτζεβιτς και τις διεθνείς ειδήσεις και τις αθλητικές ειδήσεις με την Αντιγόνη Δρακάτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ on demand