ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ 03:00 - 04:00
Greek Music Express
Ηρακλής Οικονόμου
ΕΠΟΜΕΝΟ 04:00 - 05:00
Κουβέντες Μακρινές
Νατάσα Βησσαρίωνος
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Γιάννης Καούσιας και ο Απόστολος Κομβόπουλος στην εκπομπή “Πρόσκληση σε γεύμα” | 04.11.2023, 11.00-12.00

Το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου 2023, 11.00-12.00 ώρα Ελλάδας ο Γιάννης Καούσιας και ο Αποστόλος Κομβόπουλος είναι καλεσμένοι της Ελένης Καραλή στην εκπομπή «Πρόσκληση σε γεύμα» της Φωνής της Ελλάδας.

Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου στο Μόντρεαλ ανοίγει τις πόρτες του, για 9η χρονιά, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. Ο Γιάννης Καούσιας, πρόεδρος και διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ, μιλά στην εκπομπή και καλωσορίζει όλους τους Έλληνες και Φιλέλληνες του Μόντρεαλ, στο 9ο Ελληνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της πόλης, που θα λάβει χώρα 6-12 Νοεμβρίου.

Το φεστιβάλ δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και από τη διεθνή σκηνή να παρουσιάσουν τα έργα τους, στηρίζοντας την έμπνευση και τη δημιουργικότητά τους. Το πρόγραμμα αποτελείται από ποικίλες ταινίες (κοινωνικές, αστυνομικές, κωμωδίες, παιδικές, ντοκιμαντέρ), αγγίζοντας ένα όσο γίνεται μεγαλύτερο κοινό.

Ο Απόστολος Κομβόπουλος, υπεύθυνος ενδοπαροικιακών σχέσεων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Ελληνισμού Μόντρεαλ (ΕΚΜΜ), τονίζει τη σημασία που διαδραματίζει το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Μόντρεαλ στη διάδοση και διατήρηση της Ελληνικής Γλώσσας, στους Έλληνες όλων των ηλικιών της ευρύτερης περιοχής του Μόντρεαλ. Τέλος, αναφέρει τις δράσεις της ΕΚΜΜ που στοχεύουν στην διατήρηση των ηθών, εθίμων, και στη σύνδεση των νέων γενεών με τις ρίζες τους.

Παραγωγή – Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ελένη Καραλή
Μετάδοση:  Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 ώρα: 11.00-12.00